Blog, Lifestyle

Our own way

Read More

Respect people but follow your own route is what we shout out since we started this cruelty free brand.

We don’t believe in cruelty fashion and made this our direction of showing you the possibilities you have. <3¬†nous aimons la mode<3 but not on every price. Our costumer understands because they choose for less clothes in there closet, or share there clothes with others… or even wait until we clean up our closet with sales.

We are so happy with the changes the last years where green labels, clothing libraries and sustainable brands pop out like mushrooms ūüôā ¬†And we keep on going our own direction as well.

Spread the love x

 

Blog

Lokaal graag!

Lokale productie en duurzame stoffen

Het eigen label Dress me Dutch Amsterdam wordt met veel zorg geproduceerd in Amsterdam en soms in andere plaatsen in Noord Holland en Utrecht. Behalve dat de Nederlandse economie hierdoor word gesteund is het ook goed voor het milieu om niet alle kleding over te laten vliegen naar Nederland. Dress me Dutch maakt gebruik van zowel biologische stoffen als synthetische stoffen die duurzaam zijn, maar ook diervriendelijk natuurlijk.

Wat vinden zij van DmD Amsterdam;

https://gewooncommandeur.nl/inspiratietoer-modekwartier-arnhem/

https://laurasblog.nl/blog/interieurshoppen-in-arnhem/

http://www.arnhem-direct.nl/berichten/awearness-fashion-shoptour-door-modekwartier-arnhem/

https://www.telegraaf.nl/nieuws/895820/eerlijk-arnhem

http://www.awearness-fashion.nl/dress-me-dutch-arnhem-passie-voor-kleding/

http://www.bloeiinarnhem.nl/portfolio-items/dress-me-dutch/

https://www.madeinarnhem.nl/nieuws/2013/dress-me-dutch/

https://palaceofbliss.nl/fair-fashion-kledingwinkels/

http://www.arnhemstore.nl/designersarnhemstore.html

http://www.outofthegreencloset.com/jeannette/

 

 

 

 

 

 

Blog

Coming up..

Read More

It’s all about true Love 4 Fashion Design…

Een welbekend event voor echte fashionista’s zijn de Arnhemse Stockdagen (link)

Van 21 t/m 24 juni kun je weer genieten van de mooiste designers in de prachtige Eusebiuskerk in Arnhem.  Unieke items, high end labels, handmade en tijdloos mooi.

 

Jan Boelo (red)

Blog

Summer Sale

Wow! Back from a amazing holiday, and hope you all dear fashion lovers had a wonderful time to.

We started with our Big Sale and all our items in Arnhem Store are now  -70%.

So hurry and get your last fashion designers clothing for a real sharp price.

 

De Arnhem Store vind je in

de Gruyterpassage in Arnhem naast New Yorker.

Blog

10 juni Nacht van de Mode

Read More

Bijna is het zover!

Tussen 19.00 en 0.00 uur ben je weer van harte welkom tijdens de 9e editie Nacht van de Mode in het Modekwartier van Arnhem.

Samen met Jan Boelo en Marck & Mo Vanity Bags is Dress me Dutch te vinden aan de Sonsbeeksingel 107 in Arnhem met een grote vari√ęteit aan prachtige designs. Uniek, handgemaakt, de mooiste materialen en echte ambacht.¬†Catwalks, exclusieve drankjes, muziek, theater en heel veel bezoekers met jou maken de NVDM ieder jaar weer tot een prof fashionable evening in Arnhem.

Love to CU again x

Blog

Social entrepreneurs(hip)

Read More

Trend of passie?

Sociale ondernemingen wie wat zijn dit eigenlijk?

Gisteren hield ik hierover een presentatie in Arnhem. Ik kan je uit eigen ervaring en de ervaringen van andere ondernemers vertellen dat dit een enorme uitdagende en niet de aller gemakkelijkste manier van ondernemen is. Je hebt een behoorlijk portie doorzettingsvermogen nodig.

Naast stichtingen, verenigingen en buurten die natuurlijk al langer sociaal werken, investeert de so-er in de maatschappij door middel van het vermarkten van producten of diensten. Wij proberen zoveel mogelijk winst te behalen voor de aarde. Dit lijkt natuurlijk na√Įef, maar wanneer ik je vertel dat een tiende van de wildernis op aarde in de laatste 25 jaar is verwoest door ons mensen kun je er niet omheen dat teveel mensen zich nog steeds niet bewust zijn van de inpakt hiervan.

Dieren zijn minstens zo belangrijk als planten en mensen. Zonder elkaar bestaan wij gewoonweg niet meer. Uiteraard is er een groep mensen die dit niet interesseert, ego√Įsten die alleen aan zichzelf denken en¬†dit¬†echt niet doorgeven aan hun kinderen of jou kinderen. Zij denken helaas met minder verstand pakken wat er is nu. Daarnaast is er een hele grote groep onwetende mensen. Zij werken elke dag onbewust mee aan de verwoesting omdat er gewoonweg te weinig in duidelijke taal over word gesproken. En waarom verkopen ondernemers dan zoveel schadelijke troep?

Het antwoord is eenvoudig; Zolang wij met z’n allen dit blijven steunen zal dit blijven doorgaan. We hebben onze verantwoordelijkheid te nemen¬†toen wij ouders werden, of docent, of ondernemer. Wanneer wij dit willen verandert de markt. Vraag en aanbod heet dit. Kijk naar H&M bijvoorbeeld, zij zijn onder druk ook milieu bewuster gaan ondernemen, Kiko, een cosmeticamerk dat niet op dieren word getest, het kan echt wel hoor. Fantastisch toch!

Wat kun je doen? Kopen is leuk, dat vinden wij ook. Het is ook natuurlijk gedrag om te verzamelen. Toch hoeft het niet zoveel te zijn, het helpt toch niet om je beter te laten voelen toch? 1 op de 20 mensen in Nederland is depressief en 1 op de 9 kinderen in Nederland leven nog onder de armoedegrens. Duhhh…en we hebben alles toch.

Koop eens vintage, duurzaam, ecologisch, bewust (met je gedachten erbij), maak weer tijd voor elkaar, eet een dag of twee in de week ook eens geen vlees, draag geen echt bont meer er is zoveel prachtig faux! En vooral geniet meer van je kinderen, de vogels, het bos, je buren, vrienden of familie, je vakantie bijvoorbeeld. Geniet bewust, koop bewust. Gratis therapie, en vooral een heerlijke wereld voor de volgende generaties want dat wat wij hadden wensen wij hen toch ook.